mei 17, 2019

CD Donna Verdell Collected Piano Works

Foto Henk Sales

(For English scroll down)

Regelmatig hoor ik dat mensen het niet alleen erg leuk vinden om mijn piano composities te spelen, maar dat ze het ook heel fijn vinden om gewoon lekker ontspannen naar de muziek te luisteren.

Er staat inmiddels al veel muziek op Youtube, maar toch krijg ik regelmatig de vraag of mijn muziek op CD te krijgen is. Daarom lijkt het mij superleuk om in mijn eerste lustrumjaar als componiste Donna Verdell, een echt mooie CD te gaan opnemen en uitbrengen, met alle gepubliceerde piano solo muziek van de afgelopen vijf jaar.

Omdat hier toch wel een aardig kostenplaatje aan hangt, ben ik superblij dat ik via stichting Voordekunst een crowdfunding mocht houden. En met succes, de crowdfunding is geslaagd! Zie voor meer info en updates 

https://www.voordekunst.nl/projecten/8804-donna-verdell-cd-collected-piano-works

 

This year, to celebrate the fifth anniversary of all my published piano solo pieces, I would love to record a special celebration CD, because over these last few years a lot of people told me, they also really enjoy just listening to the music. 

To get enough money to cover all expenses necessary, I have been given the opportunity at Voordekunst Foundation to raise funds. And it has been a succes! Use this link to get more information and view the project updates: 

https://www.voordekunst.nl/projecten/8804-donna-verdell-cd-collected-piano-works