juli 19, 2016

Concerten

Concerten voor podia, bijzondere gelegenheden, huiskamerconcerten

De mooiste muziek is live muziek. Wat is heerlijker dan je laten meevoeren op de mooie klanken van filmmelodieën door het Tuschinski Trio of om te luisteren naar prachtige muziek voor viool en piano?

Om familie aangelegenheden feestelijk, of juist stemmig, op te luisteren door live muziek, hebben wij vele mogelijkheden voor u in de variaties piano solo, viool-piano, sopraan-piano of sopraan-viool-pianotrio.

Voor podia verzorgen wij lunchprogramma’s of volledige concertprogramma’s met of zonder pauze. U bent van harte uitgenodigd om via het menu, of via bovenstaande links, door te clicken naar onze verschillende concertpagina’s waar u diverse concertfragmenten van eerdere concerten kunt beluisteren! Op de agenda kunt u zien wanneer wij een concert bij u in de buurt verzorgen.

Het VoordeurConcert

Een bedrijfsbus als muzieksalon, compleet met Perzisch tapijt en kunst aan de muur en twee professionele musici die de prachtigste viool-pianomuziek spelen, gewoon voor uw eigen deur. Op onze info pagina leest u alles over de verschillende concert menu’s, de kosten en ook vindt u hier live opnames van eerdere concerten via de link: Het Voordeurconcert.

Het VoordeurConcert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

!