juli 19, 2016

Concerten

Het VoordeurConcert

Een uniek project van violiste Camilla van der Kooij en Josje Goudswaard waarbij u kunt genieten van klassieke muziek, live voor uw deur! U kunt er alles over lezen op onze speciale webpagina, te bezoeken via via het menu, of via deze link: Het Voordeurconcert.

Het VoordeurConcert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

 

En als alles weer een beetje back to normal is, hopen wij natuurlijk weer complete concerten voor u te mogen verzorgen. Want tenslotte: de mooiste muziek is live muziek. Wat is heerlijker dan je laten meevoeren op de mooie klanken van filmmelodieën door het Tuschinski Trio of om te luisteren naar prachtige muziek voor viool en piano?

Om familie aangelegenheden feestelijk, of juist stemmig, op te luisteren door live muziek, hebben wij vele mogelijkheden voor u in de variaties piano solo, viool-piano, sopraan-piano of sopraan-viool-pianotrio.

Voor podia verzorgen wij lunchprogramma’s of volledige concertprogramma’s met of zonder pauze. U bent van harte uitgenodigd om via het menu, of via bovenstaande links, door te clicken naar onze concertpagina’s waar u diverse concertfragmenten van eerdere concerten kunt beluisteren!

!